Informatieavond 25 september

Nog maar een paar maanden en dan gaat Zeewolde Winterworld weer van start! Van 17 december tot 3 januari verandert het Kerkplein in het bruisende hart van winters plezier, met een prachtige kunstijsbaan waar jong en oud zich op uitleven.


Om van dit evenement weer een succes te maken, nodigt de organisatie van Zeewolde Winterworld alle inwoners van Zeewolde uit voor de eerste informatieavond van dit seizoen.

Vrijwilligersavond

Datum: woensdag 25 september 2024
Locatie: de voetbalkantine van VV Zeewolde, sportpark de Horst, Horsterweg Zeewolde
Tijd: 19:30 uur
Aanmelden kan via: info@zeewoldewinterworld.nl


Deze avond is bedoeld om iedereen op de hoogte te brengen van de laatste voorbereidingen onder het genot van een drankje. Het bestuur staat te popelen om te delen waar ze mee bezig zijn.


Nog belangrijker: we hebben jullie hulp nodig!
Zeewolde Winterworld kan alleen georganiseerd worden dankzij de hulp van enthousiaste vrijwilligers. Of je nu een paar uurtjes wilt helpen in de Koek & Zopie, als baanwacht, bij de kassa of bij de schaatsverhuur – elke bijdrage is van harte welkom!

Daarnaast is de organisatie van Zeewolde Winterorld op zoek naar iemand die kan helpen met het bijhouden van de social media. Als je ervaring hebt met Facebook, Instagram of andere platforms en je het leuk vindt om de laatste nieuwtjes en foto’s te delen, dan kan je dit laten weten via info@zeewoldewinterworld.nl.

De opbouw van de ijsbaan begint op 11 december en duurt een paar dagen. Vooral in het weekend zijn er veel extra handen nodig om alles op tijd klaar te krijgen. Het is altijd een gezellige en energieke periode, waarbij eten en drinken geregeld is. “Samen zorgen we ervoor dat alles op tijd klaar is voor de officiële opening op 17 december”.

Kortom, wil je bijdragen aan de leukste winteractiviteit van Zeewolde en tegelijkertijd deel uitmaken van een gezellig team? Kom dan op 25 september naar de eerste vrijwilligersavond. Een mooie kans om elkaar te ontmoeten.

Voor meer informatie, vragen of aanmeldingen kun je contact opnemen met het bestuur via info@zeewoldewinterworld.nl.

Scroll naar boven