De Indoor Wrap Bingo levert cadeaus op voor de kerstman

Een selecte groep bingo-fanaten namen zaterdag 30 december de moeite om naar de tent van Winterworld te komen. Daar werd de uitgestelde IndoorWrap bingo met de kerstman gehouden. Omdat de kerstman andere verplichtingen had, nam de organisatie de honneurs voor hem waar.
De te winnen prijzen werden gesponsord door de lokale winkeliers, met als klap op de vuurpijl een waarde cheque van € 500,00 om je keuken te laten wrappen door IndoorWrap.Eigenlijk een win – win situatie, want de bingo had als doel geld inzamelen voor cadeaus voor kinderen die met kerst en zelfs nog langere periode in het ziekenhuis moeten liggen.
De kerstman gaat altijd rond de kerstperiode langs een kinderziekenhuis in Nederland om daar een klein lichtpuntje te zijn voor de kinderen en ouders. Dit jaar bezocht hij het Universitair Medisch Centrum Groningen en ging de verschillende afdelingen langs
Dit gaat gepaard met een grote zak cadeaus. Hij is dan ook dankbaar voor deze inzet en bijdrage.

Dankzij het enthousiasme van de deelnemers werd de bingo een OerHollands mini-festijn, waarbij enkele deelnemers voor het eerst ook kennis maakten met het bingo spel!

Zeewolde Winterworld is nog tot 6 januari 16 uur geopend. Op de website staan de openingstijden, tarieven en activiteiten!

Over de Hoofdsponsor:

Na meerdere jaren actief geweest te zijn bij diverse reclamebedrijven als wrapper, ben ik (Prabesh Basnet), gestart met mijn eigen onderneming genaamd Indoorwrap. Wij focussen ons op het wrappen van interieur, met daarin keukens wrappen als specialiteit. In de afgelopen 2 jaar hebben wij meer dan 300 keukens gewrapt. Maar wij wrappen ook kledingkasten, badkamermeubelen, tv-kasten en ga zo maar door. Alles wat een nieuw uiterlijk nodig heeft, kunnen wij wrappen!

Scroll naar boven