Het is gezellig in de koek-en-zopie-tent!

Koffie, thee of chocolademelk? In onze koek-en-zopie-tent voorzien onze vrijwilligers u graag van iets (warms) te drinken of iets lekkers te eten. U kunt hier terecht tijdens de openingstijden van de ijsbaan, maar ook tijdens het fluitketelschuiven en 4 januari voor de open tafel.
Op deze openingstijden tussen 17.00 en 19.00 wordt een maaltijd voor € 6,50 geserveerd.
Hou hier de social media ook voor in de gaten!

Prijslijst koek-en-zopie tent

NB: Aan bezoekers tot 18 jaar wordt geen alcohol geschonken.

Toelichting
Koek-en-zopie is wat tijdens het schaatsen in een kraampje op het ijs wordt verkocht. Zopie komt van soopje, een slokje of borreltje en is van oorsprong een mengsel van bockbier, rum, eieren, kaneel en kruidnagels. Vroeger werd tijdens het schaatsen flink alcoholische drank gedronken, vaak was dit punch. Tegenwoordig worden in een koek-en-zopie-tent voornamelijk warme chocolademelk, koek en snoep verkocht. Wat we beter weten is dat koek en zopie staat voor gezelligheid in de kersttijd. Ook dit jaar staat de tent weer naast de ijsbaan. 

Let op: de tent en het terras zijn vrij toegankelijk!
Kom gezellig sfeer proeven op onze ijsbaan en kijk ondertussen naar het schaatsen! De tent is open als de baan open is.

In de koek-en-zopie tent kan alleen met consumptiemunten worden betaald. Deze munten zijn te koop bij de kassa voor € 0,50 per stuk. Consumptiemunten kunnen niet worden geretourneerd.

Scroll naar boven