Eva Jaelle Kamsteeg en burgemeester Gorter openen Zeewolde Winterworld

Dinsdag 19 december om 19.00 uur zal de officiële opening plaatsvinden van Zeewolde Winterworld.
Waar de eerste basisschoolleerlingen overdag al de primeur hebben, zal burgemeester Gorter met enkele jeugdraadsleden en scholierenraadsleden de opening verrichten. Om dit muzikaal kracht bij te zetten en het extra feestelijk te maken zal niemand minder dan Eva Jaelle Kamsteeg de muzikale omlijsting verzorgen met haar eigen geschreven kerstlied. Eva Jaelle is onder andere bekend van The Voice Kids en was vorig jaar finalist bij het Junior Songfestival. Ook deed ze dit voorjaar mee aan het SBS-programma Ministars.
Een voorproefje is te zien en horen op YouTube

Daarna kan er uiteraard ook weer vrolijk geschaatst worden.
Alle openingstijden met de tarieven vind je op de website en zijn onder voorbehoud van weersomstandigheden en het hebben van voldoende vrijwilligers.

Het is de start van 2,5 week vol activiteiten en schaatsplezier! Dit alles wordt mogelijk gemaakt door vele sponsoren en vrijwilligers.

Bruna Kleurwedstrijd
Vanaf 12 december is er een Bruna Kleurwedstrijd voor jong en oud. Op de website, maar ook bij enkele sponsoren liggen kleurplaten welke vanaf 18 december ingeleverd kunnen worden bij de tent.
27 december zal de prijsuitreiking zijn.

Meer informatie hierover staat op www.zeewoldewinterworld.nl, evenals alle andere activiteiten die worden georganiseerd zoals Bij de Fluitketelschuiven. Nog enkele teams kunnen zich aanmelden!
Maar ook kan je alles vinden over Bingo met de Kerstman en dit voor het goede doel, het rolstoel schaatsen, de Tafel en koffiemomenten, het schaatsen voor specials en veel meer!

Help je ook 3 uurtjes mee?
Wil je nog een steentje bijdragen aan Zeewolde Winterworld? Zeewolde Winterworld zoekt nog vrijwilligers voor diverse taken zoals kassa, koek en zopie, schaatsverhuur en als baanwacht. Meld je aan via de website en help mee dit evenement onvergetelijk te maken!

Scroll naar boven