Voorbereidingen Zeewolde Winterworld in volle gang

Met het winterseizoen voor de deur, zijn de voorbereidingen voor Zeewolde Winterworld al in volle gang. Ondanks dat het evenement een paar jaar niet kon plaats vinden belooft het weer een ouderwets evenement te worden.
Dinsdag 19 december moet de baan open gaan en deze zal tot 5 januari open zijn.

De organisatie is momenteel volop bezig met het werven en lobbyen van sponsors. “Om onze reserves intact te houden en te zorgen dat we de ijsbaan ook volgend jaar kunnen blijven organiseren en de reserves te gebruiken voor het vernieuwen van materialen en apparatuur, zijn sponsors essentieel,” aldus het bestuur.

Toch wordt het gewogen risico genomen om wel alles door te laten gaan. “We hebben gemerkt dat de ijsbaan echt werd gemist, dus we gaan er vanuit dat ook bedrijven hier voldoende steun aan zullen geven.” Voor geïnteresseerden zijn er diverse sponsormogelijkheden beschikbaar, van het sponsoren van de geliefde schaatshulp pinguïns tot andere advertentiemogelijkheden.

Op de website staan de mogelijkheden en contact gegevens vermeld. Ook vrijwilligers kunnen zich volop via de website aanmelden.

Scroll naar boven