Het bestuur van de Stichting Kunstijsbaan Zeewolde heeft met pijn in het hart besloten de 15e editie van het schaatsevenement Zeewolde Winterworld 2022/2023 wederom niet door te laten gaan. Ondanks de brede publiciteit in de media en het aanschrijven van de mensen die eerder vrijwilliger zijn geweest is het ons niet gelukt om voldoende vrijwilligers te werven. Zeewolde Winterworld is een evenement dat ruim 2 ½ week duurt en volledig draait op vrijwilligers. In deze periode hebben we 45 mensen per dag, avond en nacht nodig voor de vele taken om alles in goede banen te leiden. Helaas hebben zich veel te weinig mensen als vrijwilliger aangemeld om het evenement op een goede manier te kunnen organiseren. Doorgaan is voor het bestuur nu geen optie.

Om Zeewolde Winterworld een volgende keer wel mogelijk te maken gaan we op zoek naar kandidaten voor het bestuur. Deels om bestaande bestuursleden te vervangen en deels om het bestuur uit te breiden en taken te spreiden

.


Op deze pagina komt een groot deel van onze sponsors voorbij. Klik op een van de logo’s om naar de eigen website van een sponsor te gaan. Of ga naar de pagina ‘sponsoring’ waar al onze sponsors en donateurs staan vermeld.

Scroll naar boven